Haarkliniek Lafayette

Haarkliniek Lafayette

Welkom bij Haarkliniek Lafayette

meer dan 10 jaar ervaring in pruiken, haarwerken en extensions

Verzorging en onderhoud

Haarkliniek lafayette kan u helpen met advies en producten voor de verzorging van uw haar en hoofdhuid bij alle haarproblemen.

En we bieden een heel assortiment aan voor het onderhoud van uw pruik of haarwerk.

Haarkliniek Lafayette

Verzorging van haar en hoofdhuid

Haaruitval, dunner wordend haar, kale plekken, haarverlies kunnen behandeld worden om het proces af te remmen en tegen te gaan. Een correcte verzorging van uw haar en hoofdhuid met de juiste producten is daarbij zeer belangrijk, om de specifieke oorzaken van haaruitval aan te pakken.

Om onze natuur te beschermen, kiezen wij voor verzorgingsproducten die afkomstig zijn van de biologische landbouw. Dit wil ook zeggen dat zij geen parabenen bevatten. Deze producten werden klinisch getest en hun doeltreffendheid werd bewezen.

Om te weten welke voor u de meest geschikte verzorgingsproducten zijn, beschikken wij over een microcamera. Hiermee analyseren we het haar en de hoofdhuid tot in de diepte. De nauwkeurige diagnose die daaruit volgt, het trichogram, gebruiken we om u de gepaste verzorging te bieden.

De microcamera onderzoekt o.a. het percentage dood- of groeiend haar, het talggehalte, en de omvang van de tekorten. Zo komen we tot een nauwkeurige diagnose van het probleem.

Haarkliniek Lafayette

Er bestaan twee soorten behandelingen:

De inwendige oplossing bestaat erin vitaminen te slikken in de vorm van capsules, drinkampullen,…

De tweede mogelijkheid is uitwendig en bestaat uit:

  • een verzorgende shampoo
  • een combinatie van etherische oliën voor een diepgaande verzorging
  • een klinisch geteste behandeling tegen haaruitval
  • verzorgende producten voor beschadigd, vet, droog, dun, gespleten en futloos haar
  • Mistral spray: verzacht de irritatie, zuivert en verfrist de hoofdhuid (op de hoofdhuis te verstuiven voor een instant fris gevoel)
  • kleurspoelingen zonder ammoniak met extracten van druivenpitten. Ze verzekeren een goede dekking van grijze haren en zijn bijzonder aangepast aan de gevoelige huid

Onderhoud van uw haarwerk

Onze kwaliteitspruiken en haarwerken, zeker die in natuurlijk haar, hebben regelmatig een specifieke verzorging en onderhoud nodig.

Shampoo:

  • speciaal ontwikkeld voor synthetische vezels
  • ontwart uw pruik en houdt ze zacht en glanzend
  • geschikt voor frequent gebruik


Toepassing
: de shampoo aanbrengen op de pruik en met lauw water vermengen met behulp van een borstel. Uitspoelen en een tweede keer aanbrengen. Het haar niet masseren met de vingers.

Een verzachtende crème: aan te brengen na de shampoo.

Solar spray: beschermt de haarvezel tegen uv-stralen. Op droog of nat haar te verstuiven voor of na het drogen.

Fixing spray: deze fixerende spray houdt het haar zeer goed in model, zonder het aan te tasten en te beschadigen. De samenstelling bevat panthenol (hydrateert en fixeert). De spray verstuiven op droog of vochtig haar.

Haarkliniek Lafayette
Haarkliniek Lafayette

Kammen en borstels

Om uw pruik glanzend en zacht te houden, kunnen we u ook een aantal borstels en kammen aanbieden. Deze speciale kammen beschermen de haarvezel zodat uw haarwerk niet enkel goed in model blijft, maar ook langer zal meegaan.

Verzorging van de wimpers

Optilash is de ultieme oplossing om de wimper langer, dikker en gezonder te maken. De haartjes groeien sneller en de wimpers zijn zichtbaar sterker, langer en voller.

het heeft geen bijwerkingenen is geschikt voor gevoelige ogen en lenzendragers. Klinische studies bewijzen dat 100% van de deelnemers bevestigden dat hun wimpers er zichtbaar beter uitzagen vanaf 2 weken gebruik.